Zona industrială Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mail protejat]

EN

Zona cascadorii

Amirplay

Zona cascadorii

Zona Dodgeball

popularul sport străin de dodgeball și al nostru trambulina de interior sari integrare perfectă, este un set de distracție, cooperare și proiect competitiv trambulină interioară, și nu este supus restricțiilor de vârstă, dodgeball competitiv.


Zona peretelui păianjenului trambulină

îmbrăcați haine speciale, cu elasticitatea trambulinei se poate lipi de perete, poate face pe toată lumea să râdă pe pământ; poate grupa competiție puternică în echipă, care a sărit în sus


Alpinism interactiv

Este compus în principal din perete și proiector de alpinism de interior, prin tehnologia de viziune computerizată, permițând vizitatorilor să experimenteze cățăratul pe stâncă întărind în același timp interactivitatea și competiția, luând rămas bun de la jocul tradițional plictisitor de alpinism de interior, făcând jocul mai intens și mai interesant.


Siguranţă

Zona cascadorii ar trebui să aibă întotdeauna supraveghere. Supraveghetorii trebuie să se asigure că copiii folosesc elementele corect.


Întreținere

Personalul parcului de trambuline ar trebui să întrețină și să testeze în mod regulat toate echipamentele de distracție și ar trebui să fie întreținut în mod regulat conform codului de întreținere, iar orice probleme sau daune constatate trebuie reparate și înlocuite la timp.

Vezi toate fotografiile
De ce noi
  • Economii competitive
  • Echipa de proiectare internă
  • Instalare pro
  • Obțineți ajutor pentru finanțare

Vrei să afli mai multe despre Jump Area?

Sună: +86-15858526929
Puneți întrebarea dvs.
Subiecte conexe
"vă rog"
părăsi
mesaj
Acasă
Produse
E-mail
Contact