Zona industrială Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mail protejat]

EN

Loc de joacă părinte-copil

Amirplay

Loc de joaca parinte-copil

Această zonă este în principal o zonă cuprinzătoare de puzzle, zona poate fi amenajată cu o piscină cu nisip, jucării de plajă, puzzle-uri, blocuri și alte tipuri de jucării clasice, copiii se pot bucura de aceste lucruri în timp ce interacționează cu părinții, pentru a promova comunicarea între copii și părinți .


Siguranţă

Asigurați-vă că produsul are un finisaj perfect, fără obiecte ascuțite, obiecte dure și alte lucruri care pot provoca cu ușurință rău copiilor.

Urcarea și tragerea forțată pe plasa de protecție sunt interzise.


Lista de verificare periodică a siguranței

dacă canalul de siguranță și canalul de foc sunt deschise. 

nu există acumulare de resturi inflamabile și explozive.

 dacă există pericole de incendiu în jur, nu amplasați șeminee, încălzitoare electrice și alte echipamente de încălzire lângă echipamentele de joacă pentru copii.

dacă cablajul echipamentului de electrificare este îmbătrânit, scurtcircuita probleme potențiale.

Alte cerințe de siguranță, echipamentele de distracție ar trebui să fie stabilite semne de siguranță în locurile necesare și în poziție atrăgătoare. Semnele de siguranță sunt împărțite în patru tipuri, cum ar fi semne de interdicție (roșu), semne de avertizare (galben), semne de instrucțiuni (albastru), semne de prompt (verde). 


Întreținere

În primul rând, trebuie să vă asigurați că echipamentul în sine este curat și ordonat, indiferent dacă există resturi sau praf în interiorul și în partea de jos a echipamentului, dacă există, vă rugăm să fie îndepărtat. 

Pe vreme rece, piesele din plastic trebuie verificate pentru îmbătrânire și fractură.

Echipamentul electric ar trebui să verifice întotdeauna dacă lubrifiantul trebuie adăugat sau înlocuit, în special sistemul de presiune a uleiului poate afecta în mod direct funcționarea normală a echipamentului, iar sistemul de presiune a aerului ar trebui să verifice dacă compresorul de aer și orificiile de intrare și ieșire ale cilindrului sunt blocate. 

Echipamentele electrice acordă atenție aspectului cablajului, trebuie să insiste să efectueze o verificare săptămânală a circuitului, să înlocuiască piesele și cablajul vechi, să rezolve pericolele de siguranță. 


Vezi toate fotografiile
De ce noi
  • Economii competitive
  • Echipa de proiectare internă
  • Instalare pro
  • Obțineți ajutor pentru finanțare

Vrei să afli mai multe despre Jump Area?

Sună: +86-15858526929
Puneți întrebarea dvs.
Subiecte conexe
"vă rog"
părăsi
mesaj
Acasă
Produse
E-mail
Contact