Zona industrială Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mail protejat]

EN

curs ninja

Amirplay

curs ninja

Descriere

Ninja Breakout este cea mai provocatoare zonă funcțională din parcul de trambuline, iar conceptul său provine din reality show-ul competitiv „American Ninja Warrior”, care s-a dezvoltat acum într-un sport nou-nouț. Proiectul are în principal o pungă de burete, ușă suspendată, pod de mers, pod plutitor, inel de mână, inel de picior, tobogan cerc, bară de balansare, nod înalt, urcare pe butoi net, frânghie de leagăn, grindă de echilibru, scară și alte articole funcționale, este un set distractiv și provocator de teste de alergare, sărituri, cățărare și echilibru ca unul dintre proiectele de fitness de tip divertisment


Cum pentru a juca

Jucătorii prin alergare, sărituri, cățărare, echilibrare și alte acțiuni prin toate proiectele pe rând și, în cele din urmă, ajung la sfârșitul apăsării butonului de oprire a timpului. Cel mai rapid jucător din recordul de timp va fi înregistrat pe tabela de marcaj, pentru ca ceilalți jucători să-l provoace. Mai mulți jucători vor fi provocați pe rând și cel mai scurt timp va câștiga.


Semnificația valorii

Exercițiu de coordonare a întregului corp, poate exercita mușchii pectorali, mușchii spatelui, mușchii abdominali și puterea mușchilor membrelor. În procesul de a obține o varietate de experiențe, cum ar fi entuziasm, succes, eșec, își pot îmbogăți sentimentele și experiența. Exersați curajul jucătorului, sporește încrederea în sine și gândirea strategică, perseverența și determinarea de a atinge obiectivul. Utilizați divertismentul pentru a obține fitness sportiv, antrenament de dimensiunea mâinilor și a picioarelor mușchii puternici și puternici, putere fizică decât oamenii obișnuiți.


Sfaturi de siguranță

Tragerea altor jucători în timpul competiției este interzisă.


Întreținere

Personalul parcului de trambuline ar trebui să întrețină și să testeze în mod regulat toate echipamentele de distracție și ar trebui să fie întreținut în mod regulat conform codului de întreținere, iar orice probleme sau daune constatate trebuie reparate și înlocuite la timp.

Vezi toate fotografiile
De ce noi
  • Economii competitive
  • Echipa de proiectare internă
  • Instalare pro
  • Obțineți ajutor pentru finanțare

Vrei să afli mai multe despre Jump Area?

Sună: +86-15858526929
Puneți întrebarea dvs.
Subiecte conexe
"vă rog"
părăsi
mesaj
Acasă
Produse
E-mail
Contact