Zona industrială Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mail protejat]

EN

Zona de sarituri libere

Amirplay

Zona de sarituri libere

Descriere

În principal pentru începătorii de proiecte și pentru copii, jucătorii pot pur și simplu să termine finalizarea, cum ar fi săritul cu spate, săritul pe scaun și alte mișcări, cu îndrumarea unui antrenor profesionist.

Zona de trambulină gratuită, inclusiv trambulină înclinată, platformă de săritură și alte funcții pentru a testa funcțiile fizice ale oamenilor în aer. Zona este utilizată pe scară largă și poate fi folosită pentru o varietate de activități de grup mare, cum ar fi jocuri părinte-copil, cursuri de Tai Chi, cursuri de activități etc.


Siguranţă

1. Material de încredere: covoraș de aterizare puternic și moale. Piele PVC conform EN71-2/-3, Spuma moale conform GB/T 8332-2008, Arc durabil confirma GB/T 1222-200

Materialele sunt non-toxice și ecologice. Materialele folosite trebuie sa aiba un anumit grad de stabilitate pentru a evita generarea de poluanti din cauza modificarilor din mediul extern, precum temperatura si umiditatea, in timpul functionarii parcului.

2. Semnul cu instrucțiuni de siguranță în parcul de trambulină, ar trebui să fie afișat la intrarea în holul de trambuline în mod vizibil, iar în zona de activitate din fiecare domeniu corespunzător, să fie afișat un semn cu instrucțiuni de siguranță.

3.Reamintiți în timp util și opriți că jucătorii parcului de trambulină nu respectă regulile de comportament de prevenire

4.Tot personalul, serviciu de patrulare în întreaga gamă a parcului de trambuline, face o treabă bună de autorizare de securitate.


Întreținere

Trambulina necesita intretinere regulata, atat in partea de jos cat si in partea de sus. Operatorul trebuie să verifice în mod regulat suprafețele arcurilor pentru deteriorări. Arcurile de sub trambulină ar trebui verificate în mod regulat.

Personalul parcului de trambuline ar trebui să întrețină și să testeze în mod regulat toate echipamentele de distracție și ar trebui să fie întreținut în mod regulat conform codului de întreținere, iar orice probleme sau daune constatate trebuie reparate și înlocuite la timp.


Vezi toate fotografiile
De ce noi
  • Economii competitive
  • Echipa de proiectare internă
  • Instalare pro
  • Obțineți ajutor pentru finanțare

Vrei să afli mai multe despre Jump Area?

Sună: +86-15858526929
Puneți întrebarea dvs.
Subiecte conexe
"vă rog"
părăsi
mesaj
Acasă
Produse
E-mail
Contact