Zona industrială Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mail protejat]

EN

Groapă de spumă

Amirplay

Groapă de spumă

Joacă regulat ca

salt vertical, aer flip, cădere în piscina cu burete, acestea sunt expresia cool a experților în sport. în plus, piscina cu burete, de asemenea, echipată cu zonă de alpinism, centură plată de mers pe jos, frânghie agățată etc., astfel încât jucătorul să se bucure pe deplin de emoția și emoția căderii din aer în oceanul de spumă.


Siguranţă

Materialele sunt non-toxice și ecologice, evitând utilizarea materialelor care conțin formaldehidă și alte substanțe toxice. Materialele folosite trebuie sa aiba un anumit grad de stabilitate pentru a evita generarea de poluanti din cauza modificarilor din mediul extern, precum temperatura si umiditatea, in timpul functionarii parcului.

2. Semnul cu instrucțiuni de siguranță în parcul de trambulină, ar trebui să fie afișat la intrarea în holul de trambuline în mod vizibil, iar în zona de activitate din fiecare domeniu corespunzător, să fie afișat un semn cu instrucțiuni de siguranță.

3.Reamintiți în timp util și opriți că jucătorii parcului de trambulină nu respectă regulile de comportament de prevenire

4.Tot personalul, serviciu de patrulare în întreaga gamă a parcului de trambuline, face o treabă bună de autorizare de securitate.

Înainte de a intra în piscina cu bureți, trebuie să confirmați dacă există oameni în piscină, în special copii, trebuie să se aștepte unul pe altul pe mal înainte de a intra

Interzis să sari în bazinul cu burete în poziție de scufundare, odată cu capul în jos, este prea târziu pentru a amortiza, foarte periculos.


Întreținere

Piscina cu burete curăță în mod regulat fundul obiectelor străine, 

Înlocuiți cuburile de burete deteriorate

Personalul parcului de trambuline ar trebui să întrețină și să testeze în mod regulat toate echipamentele de distracție și ar trebui să fie întreținut în mod regulat conform codului de întreținere, iar orice probleme sau daune constatate trebuie reparate și înlocuite la timp.


Vezi toate fotografiile
De ce noi
  • Economii competitive
  • Echipa de proiectare internă
  • Instalare pro
  • Obțineți ajutor pentru finanțare

Vrei să afli mai multe despre Jump Area?

Sună: +86-15858526929
Puneți întrebarea dvs.
Subiecte conexe
"vă rog"
părăsi
mesaj
Acasă
Produse
E-mail
Contact