Zona industrială Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mail protejat]

EN

Zona de scufundare

Amirplay

Zona de scufundare

Descriere

High-altitude dunking, using the rebound force of the trambulina de interior to leap the ball into the basket, easily transformed into a dunk master fancy dunking area: to meet the wishes of all fans who desire to dunk but are not capable of doing so.


Semnificația scufundării trambulinei

Este un sport cuprinzător de trambulină care integrează forța, îndemânarea, tactica și divertismentul, îmbogățește foarte mult modelele terenului de sport cu trambulină. îmbogățește foarte mult modelele terenului de sport trambuline.

Nu numai că moștenește baschetul tradițional, dar rupe și modul de joc tradițional.

Cu adăugarea elasticității trambulinei, jucătorii pot face tot ce doresc ca un tigru.

Efectuarea a tot felul de mișcări de scufundare poate scoate în evidență vitalitatea și libertatea jucătorilor la maximum.


Structura dunks cu trambulină

Zona găleții trambulinei constă dintr-o grilă de suprafață a trambulinei, suprafața trambulinei și un cadru de oțel pentru trambulină, între articulația cu arc este pavată cu saci moi pentru a preveni rănile. Un capăt al suprafeței plasei trambulinei este așezat în funcție de copii, iar sportivii adulți sunt așezați cu două rame de baschet de înălțimi diferite.

Întreaga zonă de scufundare a trambulinei este închisă cu o plasă de siguranță de 1.2 m înălțime, care asigură că nu va fi aruncată în afara zonei de siguranță


Sfaturi de siguranță

Aveți grijă să nu atârnați întreaga persoană de coș tot timpul. Doar o singură persoană poate sta pe o trambuline în același timp. Nu săriți înainte și înapoi între paturile de trambuline adiacente


Întreținere

Personalul parcului de trambuline ar trebui să întrețină și să testeze în mod regulat toate echipamentele de distracție și ar trebui să fie întreținut în mod regulat conform codului de întreținere, iar orice probleme sau daune constatate trebuie reparate și înlocuite la timp.

Vezi toate fotografiile
De ce noi
  • Economii competitive
  • Echipa de proiectare internă
  • Instalare pro
  • Obțineți ajutor pentru finanțare

Vrei să afli mai multe despre Jump Area?

Sună: +86-15858526929
Puneți întrebarea dvs.
Subiecte conexe
"vă rog"
părăsi
mesaj
Acasă
Produse
E-mail
Contact