Zona industrială Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mail protejat]

EN

Zonă de joacă pentru toate vârstele

Amirplay

Zonă de joacă pentru toate vârstele

Zona de joacă deschisă

Zona de joacă obișnuită, formată separat de plasa de siguranță și cadrul principal din jur. Conținând zeci de tipuri de proiecte de joacă, care exersează forța fizică, coordonarea și ideile intelectuale ale copiilor, cum ar fi găuri, poduri unidirecționale, etc. Aici copiii pot juca tot felul de proiecte de competiție. Include în principal piscina cu bile oceanice, corabie de pirați, castel, tobogan rotativ, scară curcubeu, caracatiță fericită, alunecare cu aer etc.

gaura de foraj permite în principal copiilor să aibă un exercițiu cuprinzător în condiția fizică, dezvoltarea mișcării fizice.

Matrice nebună de arme Exersați capacitatea fizică, stimulați spiritul pozitiv și curajul copiilor de a depăși dificultățile.

Piscina cu bile oceanice Poate învăța culori, numărare, grupare, calcul, aruncare, mișcare de bătaie, curățare, disciplină, obiceiuri etc.

Tobogan: Membrele copiilor și coordonarea întregului corp pe tobogan pentru a obține un exercițiu continuu și complet.

Pod balansoar și pod canoe: construiește echilibrul corpului, îmbunătățește coordonarea corpului. Exersați curajul copiilor.

Planare cu aer: exercitați starea fizică, stimulați curajul copiilor de a depăși dificultățile.

Crochet: Postura și integrarea bilaterală, promovează un grad ridicat de planificare a mișcării.

Minge de masaj: testați echilibrul vestibular și simțul gravitației copiilor.


Siguranţă

Asigurați-vă că produsul are un finisaj perfect, fără obiecte ascuțite, obiecte dure și alte lucruri care pot provoca cu ușurință rău copiilor.

Urcarea și tragerea forțată pe plasa de protecție sunt interzise.


Lista de verificare periodică a siguranței

dacă canalul de siguranță și canalul de foc sunt deschise. 

nu există acumulare de resturi inflamabile și explozive.

 dacă există pericole de incendiu în jur, nu amplasați șeminee, încălzitoare electrice și alte echipamente de încălzire lângă echipamentele de joacă pentru copii.

dacă cablajul echipamentului de electrificare este îmbătrânit, scurtcircuita probleme potențiale.

Alte cerințe de siguranță, echipamentele de distracție ar trebui să fie stabilite semne de siguranță în locurile necesare și în poziție atrăgătoare. Semnele de siguranță sunt împărțite în patru tipuri, cum ar fi semne de interdicție (roșu), semne de avertizare (galben), semne de instrucțiuni (albastru), semne de prompt (verde). 


Întreținere

În primul rând, trebuie să vă asigurați că echipamentul în sine este curat și ordonat, indiferent dacă există resturi sau praf în interiorul și în partea de jos a echipamentului, dacă există, vă rugăm să fie îndepărtat. 

Pe vreme rece, piesele din plastic trebuie verificate pentru îmbătrânire și fractură.

Echipamentul electric ar trebui să verifice întotdeauna dacă lubrifiantul trebuie adăugat sau înlocuit, în special sistemul de presiune a uleiului poate afecta în mod direct funcționarea normală a echipamentului, iar sistemul de presiune a aerului ar trebui să verifice dacă compresorul de aer și orificiile de intrare și ieșire ale cilindrului sunt blocate. 

Echipamentele electrice acordă atenție aspectului cablajului, trebuie să insiste să efectueze o verificare săptămânală a circuitului, să înlocuiască piesele și cablajul vechi, să rezolve pericolele de siguranță. 


Vezi toate fotografiile
De ce noi
  • Economii competitive
  • Echipa de proiectare internă
  • Instalare pro
  • Obțineți ajutor pentru finanțare

Vrei să afli mai multe despre Jump Area?

Sună: +86-15858526929
Puneți întrebarea dvs.
Subiecte conexe
"vă rog"
părăsi
mesaj
Acasă
Produse
E-mail
Contact